Gata cu cursurile suspendate, în Timiş! Niciun elev nu mai stă acasă, din cauza frigului

Gata cu cursurile suspendate, în Timiş! Niciun elev nu mai stă acasă, din cauza frigului

Cursurile vor fi suspendate în toate unitățăle de învățământ preuniversitar

După ce mii de copii au pierdut zile întregi de cursuri, din cauza vremii nefavorabile, sistemul de învăţământ timişorean a revenit, în sfârşit, pe făgaşul normal. Ba mai mult, elevii vor recupera orele pierdute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vremea care s-a încălzit şi problemele rezolvate ale sistemelor de încălzire din şcolile timişene aduc veşti bune în învăţământul timişean. Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş anunţă  că luni, nicio unitate de învăţământ nu are cursurile suspendate. „Prin prezenta vă comunicăm că în judeţul Timiş nu există unităţi de învăţământ închise", se arată în comunicatul emis de către reprezentanţii IŞJ Timiş.

Un timişorean a urcat cel mai înalt vulcan din lume, pe bicicletă

Ba mai mult, elevii vor trebui să recupereze orele pierdute în mod intesiv, până la sfârşitul anului. „Unităţile de învăţământ care au avut cursurile suspendate în perioada 06.02. - 17.02.2012,  vor recupera cursurile în mod intensiv până la sfârşitul anului şcolar sau cu orar special, având aprobarea Consiliului de administraţie al şcolii şi cu informarea inspectoratului şcolar", au declarat reprezentanţii IŞJ Timiş.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările