CFR suspendă circulaţia trenurilor internaţionale care fac legătura între România şi Ungaria

CFR suspendă circulaţia trenurilor internaţionale care fac legătura
între România şi Ungaria

CFR FOTO Nyuhatijelen.ro

Călătorii care au cumpărat deja biletele de tren pot cere restituirea integrală a contravalorii legitimaţiilor de călătorie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Măsura este luată în vederea combaterii răspândirii infecţiei cu Covid-19 şi ca urmare a deciziei Ungariei de a-şi închide graniţele pentru cetăţenii de altă naţionalitate decât cea maghiară.

Prin frontiera de stat Curtici, circulă zilnic un număr de 10 trenuri (dus-întors). CFR Călători suspendă temporar circulaţia următoarelor trenuri:
 
-72/73 Bucureşti Nord – Budapesta şi retur (trenul va circula pe relaţia Bucureşti Nord – Timişoara Nord şi retur, iar trenul 72 îşi va modifica ora de plecare din staţia Bucureşti Nord);
 
-74/75 Braşov – Budapesta şi retur (trenul va circula până la Arad şi retur);
 
-78/79 Timişoara Nord – Budapesta şi retur;
 
-346 Bucureşti Nord – Budapesta – Viena;
 
-347 Viena- Budapesta – Bucureşti Nord (circulă numai pe distanţa Arad – Bucureşti);
 
-472 Bucureşti Nord – Budapesta (circulă numai până la Arad);
 
-473 Budapesta – Bucureşti.
 
Călătorii care au bilete cumpărate la trenurile menţionate pot cere restituirea integrală a contravalorii legitimaţiilor de călătorie.

CFR recomandă pasagerilor ca înainte de efectuarea călătoriei să se informeze despre posibilele modificări survenite în circulaţia trenurilor.

CFR Călători solicită pasagerilor săi respectarea atât a setului de reguli de igienă şi comportament emis de Ministerul Sănătăţii în vederea restrângerii răspândirii infecţiei cu Covid-19 şi a efectelor acesteia pe teritoriul ţării noastre, cât şi respectarea deciziilor luate de către Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă şi organele competente.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: