Ar fi trebuit să aducă un catamaran, dar banii au fost suficienţi doar pentru un ponton plutitor. „Este Ion Iliescul catamaranelor din România”

Ar fi trebuit să aducă un catamaran, dar banii au fost suficienţi doar pentru un ponton plutitor. „Este Ion Iliescul catamaranelor din România”

"Catamaranul" de pe Lacul Surduc FOTO Facebook/Mihai Ritivoiu

În proiect era stipulat un frumos catamaran, pentru care au fost alocaţi 20.000 de euro. Motorul electric a costat peste jumătate din bani şi abia s-a găsit cine să-l realizeze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asociaţia pentru Dezvoltarea şi Promovarea Turismului în Timiş a achiziţionat, printr-un proiect transfrontalier România-Serbia, o ambarcţiune cu care turiştii vor putea face plimbări pe lacul Surduc. În proiect era stipulat un frumos catamaran, pentru care au fost alocaţi 20.000 de euro. 
 
În loc de catamarn, pe lacul Surduc a fost adus însă o ambarcaţiune cu motor electric, ce seamănă mai de grabă cu un ponton plutitor, nicidecum cu un catamaran.
 
Aducerea ambarcaţiunea a fost anunţată de Mihai Ritivoiu, pe pagina sa de Facebook. Acesta a postat o fotografie cu mesajul: 
 
„Habemus catamaran! Astăzi a avut loc pe lacul Surduc recepţia ambarcaţiunii cu motor electric achiziţionată pe fonduri europene, în cadrul unui proiect al Asociaţiei pentru Dezvoltarea şi Promovarea Turismului în Timiş. În câteva luni vom oferi gratuit curse de agrement pe lac.Urăm pe această cale tradiţionalul <Vânt din pupă>!”.
 
 
Fotografia cu ambarcaţiunea a adunat însă şi unele comentarii ironice. „Ăsta arată mai mult a ponton cu coviltir, nu a catamaran”, a scris unul dintre internauţi. 

Achiziţia a fost pe sărăcie. Motorul electric a costat peste jumătate din bani. Sumele din proiect au fost configurate de partenerii noştri transfrontalieri din Serbia şi erau mici. Abia am găsit cine să ni-l facă şi aşa...Săraci, dar cinstiţi. Este Ion Iliescul catamaranelor din România”, a explicat Mihai Ritivoiu, care este şi consilier judeţean din partea PSD.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările