Alin Nica, noul preşedinte al CJ Timiş. „Primarul Eurovision” a câştigat detaşat

Alin Nica, noul preşedinte al CJ Timiş. „Primarul Eurovision” a câştigat detaşat

Alin Nica, noul preşedinte al CJ Timiş FOTO Daniel Dancea

Primarul comunei Dudeştii Noi, Alin Nica, candidat din partea PNL pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş, a câştigat alegerile cu peste 40 la sută din voturi, potrivit rezultatelor parţiale.

Alin Nica a obţinut 40,22 la sută din voturi, fiind urmat de candidatul USR-PLUS, Cristian Moş, care a obţinut 19,97 la sută din voturi. Preşedintele în funcţie al Consiliului Judeţean Timiş, Călin Dobra, candidat din partea PSD, a ieşit pe locul trei cu 18,68 la sută.

PNL a câştigat şi alegerile pentru Consiliul Judeţean Timiş, dar nu are majoritate, obţinând doar 35,47 la sută din voturi, sub scorul lui Alin Nica. USR-PLUS a obţinut 21,57 la sută din voturile pentru Consiliul Judeţean Timiş, iar PSD – 14,98 la sută. Pro România a obţinut la Consiliul Judeţean Timiş 7,24 la sută.

„Cred că această palmă dată de electorat celor care şi-au dovedit ineficienţa este, sper, o învăţătură de minte că nu se mai poate face politică minţind oamenii şi trebuie să dovedeşti prin fapte, nu doar prin vorbe dacă vrei să câştigi o poziţie de responsabilitate”, a declarat Alin Nica, care a fost ales, la vremea sa, cel mai tânăr primar din ţară. Ulterior, Nica a participat şi la Eurovision, ajungând în finală.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările