Un poliţist mureşean a împuşcat din greşeală un bărbat din Batoş! UPDATE

Un poliţist mureşean a împuşcat din greşeală un bărbat din Batoş! UPDATE

Arma poliţistului s-a descărcat din greşeală

Un  accident teribil a avut loc în urmă cu câteva momente în pădurea din Dedrad. Arma unui poliţist afllat în misiune s-a descărcat în timpul unei lupte cu un hoţ , rănindu-l în faţă pe un bărbat aflat în apropiere.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE  ora 21.00 A vrut să-i ajute pe poliţişti şi a ajuns la spital

Pap Elemer, bărbatul de 42 de ani, care a fost împuşcat din greşeală de un poliţist a vrut să le dea o mână de ajutor oamenilor legii. Bărbatul fusese alertat de socrii săi, ce locuiesc în satul Fiţcău, comuna Aluniş despre faptul că azi noapte le-au fost furate calul şi căruţa din curte.

Bărbatul şi soţia sa au pornit din Batoş spre Fiţcău, iar în localitatea Dedrad au văzut pe drum căruţa furată şi pe cei doi hoţi. Luaţi la întrebări de bărbat, hoţii au fugit în pădure, iar bărbatul i-a urmărit. Soţia sa a alertat poliţia, iar oamenii legii au sosit de urgenţă la faţa locului. Când au fost găsiţi, unul dintre hoţi a devenit agresiv, lovind un poliţist a cărui armă s-a descărcat accidental, glonţul rănindu-l grav pe bărbatul, care îi ajuta.

Victima a juns de urgenţă la spital şi a fost operat de medicii neurochirurgi ai Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, glonţul oprindu-i-se în cap.
„Pacientul adus la SMURD a fost stabil hemodinamic, intubat, sedat profund. A fost împuşcat, are o plagă mică de intrare pentru glonţ, maxilo facial, suborbital, partea dreaptă”, a explicat  Emilia Turuţ, medic SMURD Tîrgu-Mureş.

Cei doi hoţi sunt cercetaţi pentru tâlhărie şi ultraj. Bărbatul este căsătorit şi are doi copii minori.

Update ora 16.10

Un bărbat de 42 de ani din Batoş a ajuns la spital în stare gravă după ce arma unui poliţist pe care-l ajuta să prindă nişte hoţi s-a descărcat în faţa lui. Socrul bărbatului şi-a dat seama în această dimineaţă că cineva îi furase căruţa şi calul, astfel că a alertat poliţia din localitate. Ginerele acestuia s-a oferit să-l ajute pe agentul de poliţie în încercarea acestuia de a-i reţine pe făptaşi. În pădurea din Dedrad, cei doi i-au prins pe hoţi. Se pare că unul dintre aceştia ar fi devenit violent şi l-a atacat pe agentul de poliţie, moment în care  arma din dotarea acestuia s-a descărcat, glonţul lovindu-l în faţă pe bărbatul aflat în imediata apropiere a poliţistului.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările