Spectacol oferit de artistul Damian Drăghici din balconul apartamentului său. Cum au reacţionat vecinii VIDEO

Spectacol oferit de artistul Damian Drăghici din balconul apartamentului său. Cum au reacţionat vecinii VIDEO

Artistul Damian Drăghici le-a oferit vecinilor săi aflaţi în izolare un spectacol pe cinste de la balconul apartamentului său.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmarea a fost postată pe contul de Facebook al lui Damian Drăghici. La fel ca toţi românii, acesta este izolat în casă din cauza pandemiei COVID-19. Pentru a înlătura monotonia, Damian Drăghici a cântat la nai o suită de melodii populare. La final, vecinii care au ieşit la ferestre şi l-au aplaudat.
 
„Noi, artiştii, vă suntem datori să vă dăruim neîncetat hrană pentru suflet...Azi, am simţit să cânt pentru vecinii mei dintre blocuri“, a transmis Damian Drăghici.
 
Artistul, în vârstă de 50 de ani, s-a născut în Bucureşti. Acesta cântă la mai multe instrumente muzicale. Este compozitor şi producător muzical. S-a născut într-o familie de muzicanţi. A fugit din România la vârsta de 18 ani. A cântat în Grecia, unde a absolvit Universitatea de Muzică din Atena  Philipos Nakas, şi un SUA, fiind absolvent al Colegiului de Muzică Berklee din Boston, pentru care a primit o bursă integrală. A lansat 20 de albume. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: