VIDEO Sistem de autotaxare cu barieră la parcările din Piaţa Centrală

VIDEO Sistem de autotaxare cu barieră la parcările din Piaţa Centrală

Sistemul de parcare cu barieră şi autotaxare a fost pus în funcţiune

Cele două parcări din zona Pieţei Centrale a municipiului Târgu Jiu funcţionează de astăzi cu un noul sistem de taxare cu barieră.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Şoferii care intră în cele două parcări vor apăsa pe un buton, după care sistemul va genera un tichet. La ieşire, tichetul va fi scanat şi se va afişa suma de plată. Plata se poate face cu bancnote sau cu cardul. 
„La cele două parcări din zona Pieţei Centrale (Rodna şi Super 2000), va funcţiona noul sistem de taxare, cu barieră. Tot ce trebuie să faceţi este să vă încadraţi cat mai aproape de partea stângă a intrării, în aşa fel încât să puteţi apăsa butonul sistemului care va genera un tichet. Veţi parca autoturismul şi, după ce terminaţi cumpărăturile, veţi scana biletul la casa automată, unde puteţi plăti cu bancnote sau cu cardul. După ce efectuaţi plata, aveţi 15 minute in care puteţi ieşi din parcare. Sistemul va recunoaşte numărul maşinii şi va ridica bariera“, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: