Tinerii din Rovinari aflaţi în carantină îşi vor conduce mama pe ultimul drum. Autorităţile şi-au dat acordul pentru a-şi putea lua rămas bun

Tinerii din Rovinari aflaţi în carantină îşi vor conduce mama pe ultimul drum. Autorităţile şi-au dat acordul pentru a-şi putea lua rămas bun

Rebeca va putea să-şi conducă mama pe ultimul drum

Cei doi tineri, care au venit din Anglia şi se află în carantină în zona montană Rânca, din judeţul Gorj, vor merge, astăzi, la înmormântarea mamei lor. Alături de ei se va afla şi tatăl lor, care se află şi el tot într-un centru de carantină.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Rebeca-Denisa este studentă în Anglia, la Facultatea de Relaţii Internaţionale din cadrul „University of Greenwich“. Tot acolo se află şi fratele ei, precum şi tatăl. Aceştia au luat decizia să revină în ţară, pentru că mama copiilor şi soţia bărbatului, care locuia în continuare în România, în oraşul Rovinari, din judeţul Gorj, se lupta de mai multă vreme cu cancerul, iar starea acesteia se agravase în ultimul timp. Cei trei sperau să petreacă sărbătoarea Paştelui împreună. Femeia a decedat marţi seara în Spitalul Judeţea de Urgenţă Târgu Jiu. 

Autorităţile nu le-au permis, iniţial, să plece din carantină 

 
Durerea a fost enormă pentru copii şi soţ, mai ales pentru că, iniţial, autorităţile nu le-au permis să meargă la înmormântare ca să-şi ia rămas bun. După ce cazul a fost mediatizat, autorităţile centrale au făcut o concesie, astfel că Rebeca-Denisa, fratele ei şi tatăl vor participa la înmormântarea care va avea loc astăzi. 
Pentru susţinerea acestora a fost iniţiată şi o petiţie online.
 
Citeşte şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: