Târgu-Jiu: Impiegat cercetat pentru neglijenţă în serviciu

Târgu-Jiu: Impiegat cercetat pentru neglijenţă în serviciu

Târgu-Jiu: Şoferul a fost surprins când a văzut că barierele nu funcţionează

Agenţii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Gorj au fost alertaţi ieri de un sătean din comuna Plopşoru, care a anunţat că barierele manuale de la Halta Vlăduleni nu funcţionează. Vinovat de cele întâmplate a fost găsit impiegatul de la Rovinari.

Ştiri pe aceeaşi temă

A trecut linia de cale ferată cu un utilaj agricol, fiind conştient că există în orice moment pericolul ca un tren de marfă să-i pună viaţa în pericol. I s-a întâmplat unui şofer din comuna Plopşoru, care a constatat că barierele manuale de la Halta Vlăduleni nu funcţionează. „Agenţii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Gorj au fost sesizaţi telefonic, prin apelul de urgenţă 112, de către Vasile B., din comuna Plopşoru, despre faptul că barierele manuale de la Halta Vlăduleni nu funcţionează, acestea nefiind coborâte la trecerea unui tren de marfă, existând astfel pericolul ca acesta, în timp ce conduce un utilaj agricol, să fie surprins în gabaritul liniei de cale ferată, iar consecinţele să fie din cele mai grave. Poliţiştii de la Transporturi Feroviare Rovinari s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că Ştefan B., impegat de mişcare în staţia C.F. Rovinari, nu a avizat telefonic în timp util păzitorul de barieră din Halta Vlăduleni, pentru a asigura trecerea la nivel cu calea ferată cu bariere a unui tren de marfă“, a declarat Daniel Brotea, şeful Poliţiei TF Târgu-Jiu.

Impiegatul de mişcare s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de neglijenţă în serviciu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările