Peisaj de iarnă la Rânca. A nins în Munţii Parâng VIDEO

Peisaj de iarnă la Rânca. A nins în Munţii Parâng VIDEO

Un strat de asfalt s-a aşternut peste zona Rânca

Un strat de zăpadă s-a aşternut peste staţiunea Rânca, din Munţii Parâng, care se află la o altitudine de 1600 de metri.

Ştiri pe aceeaşi temă

A nins, noaptea trecută, în zona montană Rânca, din Munţii Parâng. În această dimineaţă, peisajul era unul de iarnă. 

Lucrătorii de la Drumurile Naţionale au intervenit şi au curăţat zăpada de pe Transalpina. Circulaţia pe sectorul cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului este închis temporar, ca urmare a vremii nefavorabile. 

„Având in vedere condiţiile meteo înregistrate (ceata densa, vânt puternic şi polei), precum şi prognoza meteo din perioada imediat următoare, începând cu data de 8 octombrie a.c., SDN Târgu-Jiu Jiu a luat măsura închiderii temporare a traficului rutier pe DN 67-C (TRANSALPINA), tronsonul cuprins între km 34+800 şi 59+800 (ieşirea din staţiunea Ranca şi Obârşia Lotrului). 

Măsura restricţionării a fost avizată atât de către Serviciul Rutier Gorj, cât şi de către Serviciul Rutier Vâlcea, fiind semnalizată corespunzător prin grija administratorului drumului public. Circulaţia va fi reluată de îndată ce condiţiile meteo vor permite acest lucru!“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările