UPDATE Misiune foarte dificilă a salvamontiştilor din Gorj. Transportă în condiţii de viscol o persoană cu afecţiuni cardiace VIDEO

UPDATE Misiune foarte dificilă a salvamontiştilor din Gorj. Transportă în condiţii de viscol o persoană cu afecţiuni cardiace VIDEO

Pe Transalpina este un viscol puternic, iar misiunea salvamontiştilor este dificilă        Foto: Salvamont Gorj

O persoană cu afecţiuni grave este transportată la spital din zona Rânca de către salvamontiştii gorjeni în condiţii de viscol.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE

Ora 23.00

Persoana bolnavă a ajuns cu bine la o autospecială SMURD şi a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale. 

Misiunea salvamontiştilor gorjeni este foarte dificilă. Salvatorii încearcă să transporte persoana care are nevoie de îngrijire medicală cu o ambulanţă cu tracţiune integrală sau cu un ATV. 

„Acţiune în derulare a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj aflaţi în serviciul operativ în Baza de intervenţie Ranca -masivul Parang, pentru acordarea primului ajutor si transportul unei persoane cu grave probleme cardiace către prima unitate medicală specializata. Salvamontiştii au stabilizat persoana bolnava şi au pregătit-o pentru transportul cu o ambulanţa Salvamont.
În zona este viscol puternic, cu transport masiv de zăpadă, drumul către Novaci este închis de către autorităţi datorită troienele foarte mari de zăpadă acumulate şi a vizibilităţii reduse.
Salvamontiştii vor încerca să sa parcurgă acest drum cu o ambulanta speciala Salvamont cu capacitate de intervenţie în teren montan şi în condiţii deosebite.
În situaţia în care nu vor reuşi depăşirea troienele de zăpadă salvamontiştii vor încerca să răzbată cu un ATV şenilat de mare putere prevăzut cu o remorca speciala, pe tălpici pentru zapada, medicalizată“, a transmis preşedintele Salvamo0nt România, Sabin Cornoiu,

 

 Vă recomandăm să citiţi şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările