Bătrân de 70 de ani, împuşcat de un vecin. Victima a ajuns la spital

Bătrân de 70 de ani, împuşcat de un vecin. Victima a ajuns la spital

Bătrânul a fost împuşcat de fiul său

Un bătrân în vârstă de 70 de ani, din comuna Cătunele, a fost împuşcat cu un pistol cu bilede către un vecin, în vârstă de 48 de ani, şi a fost internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Potrivit poliţiştilor, evenimentul s-a produs pe fondul unui litigiu mai vechi, privind dreptul de proprietate, asupra unui un teren, cu imobil. 
„În timp ce persoanele implicate se aflau pe terenul respectiv, de pe raza comunei Cătunele, bărbatul de 48 de ani ar fi folosit un pistol cu bile de tip airsoft, nesupus autorizării şi ar fi tras mai multe focuri în direcţia bărbatului de 70 de ani, iar două dintre proiectilele trase l-au rănit pe acesta, în zona urechii stângi, producându-i leziuni uşoare, care nu au necesitat internarea în spital.
În timpul cercetărilor, persoana vătămată a fost prezentată Serviciului de Medicină Legală Gorj, ocazie cu care, din concluziile raportului de constatare medico-legală, a rezultat că necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, ca urmare a leziunilor suferite. 
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  lovire sau alte violenţe şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
De asemenea, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, a bărbatului de 48 de ani, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Gorj, urmând ca astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunere corespunzătoare“, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.  
  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: