Adrian Tudor va candida pentru funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu din partea Partidului Verde, condus de Florin Călinescu

Adrian Tudor va candida pentru funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu din partea Partidului Verde, condus de Florin Călinescu

Florin Călinescu şi Adrian Tudor au mers în Piaţa Centrală din Târgu Jiu

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, care şi-a dat demisia din PSD, s-a înscris în Partidul Verde, condus de actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu, şi va candida pentru funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu.

 
Florin Călinescu a venit la Târgu Jiu pentru a-l lansa pe Adrian Tudor. „Gorjul are nevoie de un proiect politic verde responsabil. Vreau să fac din Târgu Jiu un oraş renăscut, un oraş sănătos la minte, la trup şi la suflet”, a spus Adrian Tudor, care fost împuternicit să pună bazele organizaţiei din judeţul Gorj. 
 
Florin Călinescu a povestit cum a ajuns ca Adrian Tudor la Partidyul VErde: „Am primit un telefon şi i-am spus să vină ca să ne cunoaştem. A venit la Bucureşti în urmă cu două-trei săptămâni. (...) Mi-a expus nişte gânduri şi l-a pus dracu să zică aşa: eu mă străduiesc să fac judeţul numărul unu din România. Zic: în câţi ani? Zice: Nu! În toamna asta. Zic: dacă e mai nebun decât mine, treci frate! N-are dosar penal, în rest, pot să strige unii de pe margine eu ce să fac?“. 
 
Adrian Tudor a ocupat funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei municipale a PSD Târgu Jiu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: