Acuzat că şi-a omorât tatăl cu sapa. A sunat la 112 să anunţe că a căzut din pom

Acuzat că şi-a omorât tatăl cu sapa. A sunat la 112 să anunţe că a căzut din pom

Crima a avut loc pe fondul consumului de alcool

Un tânăr de 23 de ani, din comuna gorjeană Ciuperceni, este acuzat că şi-a ucis tatăl cu o sapă. Făptaşul a sunat la 112 şi a anunţat că tatăl său ar fi căzut dintr-un pom.

 
Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Gorj. „În seara zilei de 19.08.2019, în jurul orelor 20,00, aflându-se în curtea locuinţei familiei sale din comuna Ciuperceni, sat Vârtopu, jud. Gorj, pe fondul unui conflict spontan, generat de consumul excesiv de alcool, inculpatul F.V.A. a exercitat acte de violenţă fizică asupra tatălui său, victima F.G., lovindu-l în mod repetat în zona capului şi a corpului cu pumnii, picioarele, precum şi cu obiecte contondente, respectiv o coadă de topor şi cu muchia unei sape, chiar şi după ce victima căzută la nivelul solului a încetat să mai opună rezistenţă, producându-i multiple leziuni care au condus la deces. Procurorul a dispus reţinerea preventivă a suspectului pentru 24 de ore“, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: