A luat 10 la Titularizare, dar nu are asigurat post la catedră. „Nu sunt ore, pentru că sunt titulari deja“

A luat 10 la Titularizare, dar nu are asigurat post la catedră. „Nu sunt ore, pentru că sunt titulari deja“

Daniela Arjoca va lucra ca suplinitoare în învăţământ

Un singur candidat a reuşit să obţină nota 10. Este vorba de Daniela Arjoca, la disciplina Filosofie, logică, argumentare şi comunicare.

Cu toate acestea, candidata nu va obţine un post de profesor titular pentru că nu sunt locuri disponibile. „Sunt puţine posturi titularizabile. Dacă nu sunt posturi titularizabile, nu va obţine un post. Poţi să ai 10, dar dacă nu ai post Nota rămâne valabilă şi pentru la anul, dar nu pentru a se titulariza, ci pentru suplinire în continuare. Este foarte greu să prinzi o catedră de filozofie, pentru că e nevoie de filozofie şi logică, iar, în plus, este nevoie de trei colegii naţionale pentru a avea o normă întreagă, dar nu sunt ore pentru că sunt titulari deja“, a precizat Marcela Mrejeru, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj.

 

Lucrări de 1 şi 2

 

Au fost şi candidaţi care aspiră la un loc la catedră cu toate că au obţinut note de 1 şi 2. Marcela Mrejeru a spus că au existat 19 lucrări care au primit note mai mari de 9, iar 57 de candidaţi au primit note mai mici de 5: „Au fost 289 de lucrări, dintre care o lucrare anulată, astfel că au fost evaluate 288. Avem o lucrare de nota 10, 19 lucrări între 9 şi 9,99, 51 de lucrări notate între 8 şi 8.89,  66 de lucrări cu note între 7 şi 7.89, 43 de lucrări între 6 şi 6.99, 52 de lucrări între 5 şi 5,59, iar sub nota 5 sunt 56 de lucrări“.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: