Şeful Crucii Roşii din Gorj s-a vindecat de COVID-19. „Acum văd cu totul diferit viaţa“

Şeful Crucii Roşii din Gorj s-a vindecat de COVID-19. „Acum văd cu totul diferit viaţa“

Marius Vlaicu s-a vindecat de COVID-19

Marius Vlaicu, şeful Crucii Roşii din Gorj, s-a vindecat de COVID-19 şi a fost externat din spital, după ce două teste au fost negative.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marius Vlaicu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care şi-a cerut iertare familiei şi a mulţumit cadrelor medicale: „Dragi prieteni, Dupa cele mai lungi zile din viata mea în aceasta seara a venit si vestea cea mare. Rezultatul la două teste consecutive NEGATIVE! Am sperat, m-am rugat si am invins! Acum văd cu totul diferit viaţa, cu mult mai multa înţelegere şi aceasta este partea cea buna a acestei nefericite experienţe. În primul rând, vreau să-mi cer iertare şi scuze persoanelor cărora le-am creat un disconfort fiind în izolare la domiciliu: soţiei mele Teodora-Cristina, baieţelului meu, Mihnea-Ioan, si prof.Righter Grigore, directorul Filialei Gorj a Crucii Roşii Române.
Vreau sa aduc şi multe mulţumiri tuturor celor care ne-au fost alaturi si s au oferit sa ne sprijine in tot ceea ce aveam nevoie zilnic, cu cu telefoane zilnice, cu mesaje telefonice , pe reţele de socializare, mesaje care ne au facut bine si care au fost din suflet si cu mult suflet! Totodată, mulţumesc întregului personal al Secţiei de Boli Infecţioase, infirmierelor, asistentelor medicale , medicilor, doamnei doctor MANEA LUMINITA -sefa secţiei , care este o profesionista şi dedicată vindecării pacienţilor infestaţi cu virusul COVID-19 , tuturor ingerilor salvatori din echipa COVID-19 a SJU GORJ . Multumiri mai aduc si doamnei dr. CÂMPEANU ANA-MARIA - Sefa sectiei de Psihiatrie a SJU GORJ si nasei mele de botez-sora mamei mele , doamna POPESCU -LUPU OLGA , care au fost langa familia noastră si ne au sprijinit si incurajat“.
 
Şeful Crucii Roşii Gorj susţine că populaţia trebuie să se protejeze în continuare: „Vreau sa transmit un mesaj tuturor cunoscuţilor ca trebuie sa ne protejam in continuare corespunzator prevederilor OMS , sa avem mai mult grija de sanatatea noastră, sa nu racim si sa nu ne pierdem speranta: Eu cred ca împreuna, cu credinta si bunatate, vom trece peste toate incercarile vietii!".
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: