28 de percheziţii efectuate la patroni din Târgu Jiu care se ocupă de comerţul online

28 de percheziţii efectuate la patroni din Târgu Jiu care se ocupă de comerţul online

Poliţiştii au confiscat o cantitate mare mărfuri

28 de percheziţii au fost efectuate astăzi pe raza municipiului Târgu Jiu de poliţiştii de investigare a criminalităţii Economice.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au pus în executare 28 de mandate de percheziţie, pe raza municipiului Târgu Jiu, la sediile a 24 agenţi economici şi domiciliile reprezentanţilor entităţilor economice, într-un dosar penal de evaziune fiscală.
„În fapt s-a reţinut că în perioada 2016, până în prezent, prin intermediul societăţilor comerciale s-a creat un circuit evazionist în scopul eludării bugetului de stat, prin neînregistrarea în contabilitate a veniturilor realizate din comercializarea de produse în mediul on line, inclusiv materiale de protecţie covid-19.
Cu ocazia percheziţiilor au fost identificare şi ridicate documente ce privesc activităţile comerciale, 15 echipamente IT şi indisponibilizate mărfuri care urmează să facă obiectul cercetărilor ulterioare.
Prejudiciul sesizat în cauză este de peste un milion de lei. 
La acţiune s-a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Operaţiuni Speciale şi al luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale“, a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: