Viscolul puternic pe platoul Bucegilor a închis DJ 713 - Transbucegi

Viscolul puternic pe platoul Bucegilor a închis DJ 713 - Transbucegi

Drumul judeţean 713, de acces din DN 71 în platoul Bucegilor, a fost închis circulaţiei din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, pe carosabil fiind zăpadă adusă de viscol, se arată într-un comunicat al CJ Dâmboviţa.

"Având în vedere condiţiile meteorologice nefavorabile din ultimele 24 de ore, înregistrate în zona montană a judeţului Dâmboviţa şi care au favorizat înzăpezirea drumului judeţean 713, precum şi avertizările Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru următoarea perioadă, autorităţile judeţului Dâmboviţa şi cele din judeţul Prahova au luat măsura închiderii circulaţiei rutiere pe acest traseu, cu semnalizarea de informare corespunzătoare. DJ 713 rămâne închis circulaţiei publice până la îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice şi finalizarea activităţilor specifice, de înlăturare a cantităţilor de zăpadă aduse de viscolul din zonă", precizează CJ Dâmboviţa.
 
 
Autorităţile judeţene recomandă participanţilor la trafic şi turiştilor să respecte şi să acorde atenţie sporită indicatoarelor de restricţie instalate.
 
"Menţionăm, totodată, că SC LDP Dâmboviţa SA, operatorul care are contractate serviciile de deszăpezire, depune eforturi susţinute şi întreprinde toate activităţile specifice pentru a reduce perioada de închidere a circulaţiei", susţine CJ Dâmboviţa.
 
Accesul către platoul Padina - Peştera se poate realiza în condiţii specifice sezonului rece pe traseul DJ 714 Glod - Sanatoriul Moroeni - Zănoaga - Bolboci - Padina Peştera.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: