Top 10 cele mai bune filme care apar pe micile şi marile ecrane în perioada Crăciunului

Top 10 cele mai bune filme care apar pe micile şi marile ecrane în perioada Crăciunului

FOTO: countryliving.com

Pe lângă cadourile de Crăciun şi masa luată în familie, un film bun completează spiritul Crăciunului. Marile case de filme au programat pentru acest sezon filme de calitate, fie că vorbim de cinema sau de site-urile de distribuţie, potrivit countryliving.com

 
1. Spărgătorul de nuci şi cele patru tărâmuri (The Nutcracker and the Four Realms)
 
image
 
Tot ce vrea Clara (Mackenzie Foy) e o cheie-o cheie cum nu mai există o alta, o cheie ce poate deschide cufărul ce adăposteşte un dar extrem de preţios de la mama ei, plecată dintre cei vii.
 
2. The Grinch 
 
image
 
Grinch este cel de-al optulea film de animaţie produs de Illumination şi Universal Pictures. Bazat pe cartea clasică scrisă de Dr. Seuss, Grinch spune povestea unui morocănos cinic care se decide să fure Crăciunul, dar care e întors din drum de o fetiţă care adoră Crăciunul. 
 
3. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 
 
image
 
Este anul 1927, iar povestea începe la câteva luni după ce Newt a ajutat la descoperirea şi capturarea infamului vrăjitor întunecat, Gellert Grindelwald. 
 
4. Creed II 
 
image
 
Viaţa a devenit un număr de echilibristică pentru Adonis Creed. Între obligaţiile de natură personală şi pregătirile pentru următorul meci, Adonis ajunge în faţa celei mai mari provocări din viaţa sa. . 
 
5. Ralph Breaks the Internet
 
image
 
“Ralph rupe netu: Ralph strică tot 2” lasă în urmă jocurile video ale domnului Litwak, pentru a se aventura în lumea necartografiată, neîngrădită şi incitatoare a internetului-ce ar putea sau nu să supravieţuiască ravagiilor provocate de Ralph.
 
6. Robin Hood
 
image
 
Robin Hood (Taron Egerton), războinic călit în luptă şi comandantul său maur, Little John (Jamie Foxx), pornesc o revoltă îndrăzneaţă împotriva corupţiei la nivel înalt, ce are rădăcini şi legături chiar şi cu Coroana Angliei, într-o aventură plină de acţiune, de explozii, multe lupte, dar şi mult romantism.
 
7. Second Act 
 
image
 
Maya, o femeie ambiţioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguinţă într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziţie managerială din lipsa unei diplome universitare.  
 
8. Spider-Man: Into the Spider-Verse
 
image
 
Spider-Man: Into the Spider-Verse îl prezintă pe adolescentul Miles Morales, oscilând între viaţa de liceean şi cea de supererou.
 
9. Aquaman 
 
image
 
"Aquaman" îl aduce pe Jason Momoa în rolul lui Arthur Curry, alias Aquaman. Momoa îl descrie pe Curry ca fiind "jumătate om, jumătate zeu". Poate să respire sub apă, să comunice cu creaturile mării şi, pe deasupra, este superputernic.  
 
10. Mortal Engines 
 
image
 
La mii de ani după ce civilizaţia a fost distrusă de un eveniment cataclismic, omenirea s-a adaptat, şi şi-a dezvoltat un nou mod de a trăi. Acum, oraşe gigantice mobile cutreieră Pământul, prăduind nemilos orăşelele mai mici pe tracţiune.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: