Preoţii din Dâmboviţa s-au sfătuit online, în cadrul conferinţelor administrative lunare

Preoţii din Dâmboviţa s-au sfătuit online, în cadrul conferinţelor administrative lunare

În Arhiepiscopia Târgoviştei, s-au desfăşurat, în perioada 19-20 ianuarie, conferinţele administrative lunare cu preoţii, prin intermediul platformei de comunicare ZOOM. Tema dezbătută a fost „provocări şi perspective în activitatea pastoral-misionară a Bisericii, în timp de pandemie”.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pentru preoţii de la protoieriile Târgovişte Nord şi Târgovişte Sud, conferinţa a avut loc în ziua de luni, 19 ianuarie 2021, iar pentru preoţii de la protoieriile: Pucioasa, Titu şi Găeşti, în ziua de marţi, 20 ianuarie 2021.
 
„Înaltpreasfinţia Sa a transmis, în încheiere, în cadrul conferintelor, câte un mesaj de binecuvântare, de încurajare şi de speranţă, evocând cadrul general de misiune al Bisericii noastre, necesara şi multipla ei implicare, mai cu seamă din perspectivă social-filantropică, în sprijinirea celor afectaţi de noua pandemie, dar şi în ajutorarea constantă a numeroase persoane sau instituţii din cadrul comunităţii noastre locale, pentru a depăşi provocările actuale. Mitropolitul Nifon a evidenţiat nevoia afirmării solidarităţii şi a identităţii noastre în lumea de astăzi, pentru intensificarea activităţii de propovăduire a valorilor creştine, pentru a fi repere de credinţă şi de speranţă”, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei Târgovişte.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările