FOTO VIDEO Gândurile credincioşilor veniţi să se închine la moaştele Sf. Nifon, îndreptate către protestul din Capitală: „Avem nevoie de credinţă”

FOTO VIDEO Gândurile credincioşilor veniţi să se închine la moaştele Sf. Nifon, îndreptate către protestul din Capitală: „Avem nevoie de credinţă”

Slujba de sărbătorite a Sfântului Nifon a fost una liniştită şi lipsită de îmbrânceli, la Târgovişte. Dacă în alţi ani credincioşii îşi dădeau coate pentru a ajunge să sărute moaştele Sfântului Nifon, acum, oamenii s-a aşezat liniştiţi la coadă şi au aşteptat să le vină rândul. Creştinii au spus că s-au rugat pentru binele ţării şi au dezaprobat evenimentele neplăcute care au avut loc seara trecută, în Piaţa Victoriei.

Mâine au loc manifestările dedicate sărbătoririi Sf. Nifon. Vor fi instituite restricţii de circulaţie în Târgovişte

Mâine au loc manifestările dedicate sărbătoririi Sf. Nifon. Vor fi instituite restricţii de circulaţie în Târgovişte

Vineri, 10 august, au loc manifestările dedicate sărbătoririi Sf. Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţării Româneşti, evenimentul central al Arhiepiscopiei Tâgovişte. Acestea vor debuta la ora 18.00, pe podiumul special amenajat în apropierea Catedralei din Târgovişte, cu slujba vecerniei şi Pelerinajul tinerilor din Arhiepiscopia Târgoviştei.

Milioane de români l-au adorat pe criminalul Gheorghiu-Dej, „iubirea neţărmurită” pentru Ceauşescu încă mai stoarce nostalgii şi lacrimi, apoi dorinţa de neoprit de a avea un „tătuc” s-a revărsat asupra unor lideri precum Ion Iliescu şi Liviu Dragnea. Toate cazurile au rădăcinile înfipte într-o complicitate doar în aparenţă întâmplătoare.

acum 3 zile · comentarii (34)

Multă lume a constatat că Viorica Dăncilă foloseşte interpreţi la toate întâlnirile externe. Cum e posibil aşa ceva?, m-au întrebat – scandalizaţi – oameni care ştiau că, înainte de a ocupa fotoliul de premier, Dăncilă fusese aproape un deceniu membră a Parlamentului European. E posibil ca un deputat european să vorbească doar limba maternă?

acum 3 zile · comentarii (84)

Cu fiecare zi ce trece, dimensiunile dezastrului din noaptea 10-11  august devin tot mai clare. Rămâne evidentă următoarea realitate. Jandarmeria română a atacat, bătut, gazat, fugărit zeci de mii de oameni nevinovaţi, paşnici, fără arme, care nu făceau altceva decât ce prevede Constituţia: dreptul la liberă exprimare a ideilor şi doleanţelor.

acum 3 zile · comentarii (39)

Bine-aţi revenit acasă! Am plâns împreună la revedere - ne-au ajutat şi jandarmii, e drept. Am strigat împreună pentru o ţară normală, pentru justiţie, pentru o guvernare competentă. După trei seri petrecute împreună apare întrebarea: „şi-acum, ce facem?“. Ţara este în continuare condusă de aceiaşi hoţi şi de aceiaşi incompetenţi, care v-au mai şi batjocorit, insultat, bătut, minţit.

acum 4 zile · comentarii (8)

În mod normal, consider că este nevoie să vă scriu mai întâi, dumneavoastră, lideri partidelor politice din opoziţia parlamentară. În data de 10/11 august 2018, în România, a avut loc un grav atentat la adresa democraţiei româneşti. Mitingul organizat de către Diaspora a fost înăbuşit cu o duritate ce aminteşte de evenimentele din noiembrie 1987, decembrie 1989, iunie 1990.

acum 4 zile · comentarii (4)

Este greu să ignori ce spune Darius Vâlcov, având în vedere că el conduce de facto guvernul României. În esenţă, Vâlcov spune următoarele: statul paralel  persecută demnitarii şi funcţionarii de rang înalt, care vor să ia banii de la privaţi şi să-i dea alegătorilor români. Ba chiar îi bagă în puşcărie, astfel ca firmele private să poată vandaliza averea poporului român. Iar ei, săracii, sunt îngeri pe pământ.

acum 21 zile · comentarii (14)

Trei lungmetraje ale unor cineaşti români au fost selecţionate – şi prezentate deja – în cadrul competiţiei principale a Festivalului de Film de la Sarajevo (SFF), ajuns la ediţia a 24-a (10-17 august 2018).Trei lungmetraje ale unor cineaşti români au fost selecţionate – şi prezentate deja – în cadrul competiţiei principale a Festivalului de Film de la Sarajevo (SFF), ajuns la ediţia a 24-a (10-17 august 2018).

acum 4 zile · comentarii (0)