Asistent medical din Târgoviște, reţinut pentru agresarea a două minore internate la Psihiatrie

0
Publicat:

Un asistent medical de la un spital din Târgovişte a fost reţinut de poliţişti pentru că ar fi agresat fizic două minore internate la Secţia Psihiatrie, în vârstă de 13 și 17 ani, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Oamenii legii au fost chemați la unitatea spitalicească pentru a vedea ce s-a întâmplat. FOTO Arhivă
Oamenii legii au fost chemați la unitatea spitalicească pentru a vedea ce s-a întâmplat. FOTO Arhivă

Asistentul medical are vârsta de 33 de ani şi este din localitatea dâmboviţeană Brăneşti, potrivit sursei citate.

Pentru administrarea probatoriului în cauză, în această dimineaţă, la domiciliul bărbatului a fost efectuată o percheziţie domiciliară, fiind descoperite şi indisponibilitate mai multe bunuri. Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore. Din investigaţiile efectuate a reieşit că acesta, având calitatea de asistent medical la secţia de geriatrie din cadrul unei unităţi spitaliceşti din Târgovişte, ar fi agresat fizic două minore, de 13 şi 17 ani, care ar fi fost internate la secţia de Psihiatrie", precizează IPJ Dâmboviţa.

Pe parcursul zilei de marţi, bărbatul va fi prezentat magistraţilor pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă.

Bătaie cu săbii în Spitalul Judeţean Târgovişte. O asistentă a fost rănită

Două familii de romi au continuat la spital un scandal izbucnit într-un local din Târgovişte. Totul se întâmpla în urmă cu mai mulți ani.

Bărbaţii au crezut de cuviinţă că nu şi-au împărţit destule lovituri şi s-au alergat prin spital cu săbiile. Una dintre asistente a fost tăiată de un individ în încăierare, iar toate scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Totul a pornit la o nuntă. Poliţiştii au fost sesizaţi că la un restaurant din Târgovişte are loc un scandal între mai multe persoane. În urma conflictului la care s-au folosit săbii şi s-au împărţit zeci de lovituri, patru agresori au ajuns la spital, însă doar unul a rămas internat. Acesta s-a ales cu răni atât de greve încât a fost transportat la Spitalul de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din Bucureşti.

Scandalul a continuat pe holurile Spitalului Judeţean de Urgenţe din Târgovişte în jurul orei 4.00 dimineaţa. Medicii şi asistentele s-au baricadat în cabinete de teamă, iar pacienţii au fugit din spital. Chiar şi-aşa, una dintre asistente a fost tăiată de un individ în încăierare, iar toate scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite