Dâmbovița se pregătește de sărbătoare. Artiști de top, români și străini, la Zilele Județului VIDEO

0
Publicat:

Dâmbovița se pregătește să celebreze tradițiile și valorile locale în cadrul celei de-a treia ediții a Zilelor Județului, un eveniment organizat de Consiliul Județean Dâmbovița în perioada 31 mai - 13 iunie 2024.

Turnul Chindiei. FOTO Zlatanovici Cristian / Youtube
Turnul Chindiei. FOTO Zlatanovici Cristian / Youtube

Pe parcursul a două săptămâni, publicul va avea parte de un program divers care include spectacole muzicale, competiții sportive, expoziții, ateliere interactive și momente dedicate gastronomiei tradiționale.

Vedete de renume precum No Mercy, Boney M. Experience, Delia, 3 Sud Est, The Motans, Andia și Liviu Teodorescu vor urca pe scena amenajată la Curtea Domnească din Târgoviște, lângă Turnul Chindiei, acolo unde vor avea loc și concertele, în perioada 11-13 iunie 2024. 

Pentru al treilea an consecutiv Consiliul Judeţean Dâmboviţa organizează Zilele Judeţului. Cu o serie de evenimente culturale, muzicale şi sportive planificate, Zilele Judeţului Dâmboviţa promit să fie o sărbătoare a comunităţii locale şi a tuturor dâmboviţenilor. Prin organizarea Zilelelor Judeţului Dâmboviţa, promovăm judeţul Dâmboviţa, atragem atenţia asupra resurselor şi potenţialului nostru, dar, mai presus de toate, întărim legăturile comunităţii”, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Vizitatorii vor avea acces gratuit la „Curtea Domnească” din Târgoviște pe tot parcursul evenimentului, putând participa la numeroasele ateliere de creație, demonstrații de gastronomie medievală, jocuri și concursuri interactive.

Afiș Zilele Județului. FOTO CJD
Afiș Zilele Județului. FOTO CJD

Programul Zilelor Județului include, de asemenea, competiții sportive pentru pasionații de baschet, fotbal și tenis, precum și Gala de Excelență a Județului, o ceremonie dedicată personalităților care au contribuit semnificativ la dezvoltarea județului.

Momentul culminant al evenimentului va fi Ziua Județului Dâmbovița, marcată pe 4 iunie 2024 printr-o ședință festivă a Consiliului Județean Dâmbovița la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi.

Ne dorim să promovăm valorile și tradițiile locale, să atragem atenția asupra potențialului turistic al județului nostru și să creăm momente de bucurie și coeziune pentru toți dâmbovițenii”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite