O mamă și fiica ei minoră, bătute de fostul iubit al femeii, în plină stradă, la Târgoviște

0
Publicat:

O femeie de 32 de ani și fiica sa minoră, au fost lovite în plină stradă de fostul iubit al femeii. Individul, în vârstă de 31 de ani, și fosta iubită, au avut discuții în contradictoriu și s-a pornit scandalul.

Bărbatul agresor a fost reținut. FOTO Arhivă
Bărbatul agresor a fost reținut. FOTO Arhivă

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați prin plângere de către o femeie, de 32 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, aceasta, împreună cu fiica sa, ar fi fost agresate fizic de fostul concubin. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că, la data de 29 aprilie, în jurul orei 13:30, în timp ce s-ar fi aflat pe strada Avram Iancu, din Târgoviște, alături de fiica sa minoră, pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi fost agresate fizic de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, acesta a fost prezentat magistraților, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Femeie și bărbat, snopiți în bătaie de tineri cărora le-au spus să vorbească frumos 

Doi găeșteni au crezut că și-au găsit sfârșitul într-un bar din comuna dâmbovițeană Dragodana. Mai mulți tineri s-au năpustit asupra lor și i-au bătut crunt. Totul s-a întâmplat în urmă cu un an. Victimele, o femeie de 35 de ani și concubinul acesteia, în vârstă de 48 de ani.

Cei doi au intrat în bar pentru a-și cumpăra țigări, iar bărbatul le-a atras atenția unor tineri cu vârste între 17 și 26 de ani, din Odaia Turcului și Chiajna, că vorbesc urât. Asta i-a deranjat la culme pe cei cinci agresori, așa că au sărit la bătaie.

Bărbatul de 48 de ani, din Găești, s-a ales cu fracturi în zona feței, inclusiv fractură de piramidă nazală, și cu echimoze și tumefieri pe tot corpul.

De asemenea, concubina găeșteanului, în vârstă de 36 de ani, a fost lovită cu pumnii și picioarele. Mai mult decât atât, agresorii au avariat și autoturismul victimelor.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite