Imunitatea lui Ion Stan se discută la o alta dată

Imunitatea lui Ion Stan se discută la o alta dată

Ion Stan este acuzat de trafic de influenţă

Sedinta plenului Camerei Deputatilor în care urma sa se dezbata raportul Comisiei juridice cu privire la solicitarea procurorilor de încuviintare a arestarii preventive a deputatului PSD Ion Stan a fost suspendata din lipsa de cvorum. În sala au fost prezenti în jur de 103 parlamentari. Pentru ca sedinta sa se poata desfasura ar fi fost nevoie de 153 de deputati.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Deputatul Ion Stan a fost ales pentru un nou mandat la alegerile parlamentare de pe 9 decembrie.
 
Potrivit referatului trimis de DNA Camerei Deputatilor, prin care se solicita încuviintarea arestarii deputatului PSD Ion Stan, procurorii arata ca parlamentarul a beneficiat de foloase materiale din partea denuntatorului sau. În interceptari Ion Stan îi solicita denuntatorului sau, omul de afaceri Nicusor Dima, sa îl ajute financiar în campania electorala. Denuntatorul a mai precizat procurorilor ca în 2009 a platit pentru peste 155.000 de galeti rosii care au fost împartie în campania electorala pentru europarlamentare. În schimbul banilor, Stan i-a promis omului de afaceri contracte pe bani publici.
 
Într-una din stenograme Ion Stan vorbeste cu denuntatorul sau si spune ca atât Adrian Tutuianu, presedintele CJ Dâmbovita, cât si Rovana Pulmb au o datorie fata de el.
 
Procurorii sustin ca din discutiile purtate între cei doi a reiesit ca Ion Stan, Adrian Tutuianu si Rovana Plumb ar fi beneficiat de sponsorizarea efectuata în campaniile anterioare catre formatiunea politica prin firmele coordonate de Dima Nicusor Sorin.
 
De asemenea, Ion Stan i-a propus lui Dima Nicusor Sorin sa îl sprijine în afacerile pe care le deruleaza, aranjându-i o întrevedere cu Adrian Tutuianu, actualul presedinte al Consiliului Judetean Dâmbovita, despre care a afirmat ca a revenit la sentimente mai bune fata de el si ca "au batut palma".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările