Angajat al Penitenciarului Găeşti, confirmat cu COVID-19. Măsurile luate de DSP Dâmboviţa

Angajat al Penitenciarului Găeşti, confirmat cu COVID-19. Măsurile luate de DSP Dâmboviţa

Un angajat al Penitenciarului Găeşti a fost confirmat, mmiercuri, cu COVID-19. Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) a făcut anunţul, iar Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a început să efectueze ancheta epidemiologică în acest caz.

Ştiri pe aceeaşi temă

Au fost stabiliţi contacţii angajatului confirmat, pentru a fi trimişi în izolare. 
 
„Vă informăm că un angajat al Penitenciarului Găeşti a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea echipamentului de protecţie. Ultima sa prezentare la unitate a fost în data de 27.07.2020. Administraţia locului de deţinere a informat Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa şi a demarat procesul de identificare a contacţilor, aceştia urmând a fi scoşi din serviciu şi înlocuiţi cu personal de rezervă”, se arată în comunicat ANP.
 
Reprezentanţii unităţii au precizat că se menţine, în continuare, conduita preventivă, prin dezinfectarea periodică a spaţiilor, triajul epidemiologic al cadrelor şi monitorizarea stării de sănătate a tuturor
persoanelor custodiate – nefiind identificată simptomatologie specifică până în prezent.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările