Şi-a pus ştreangul de gât din cauza iubitei şi a datoriilor

Şi-a pus ştreangul de gât din cauza iubitei şi a datoriilor

Tânărul în vârstă de 30 de ani a fost găsit în această dimineaţă spânzurat de grinda hambarului

Un necaz nu vine niciodată singur. Zicala se poate aplica perfect pentru un tânăr de 30 de ani din localitatea dâmboviţeană Picior de Munte care a decis să-şi încheie socotelile cu această viaţă din cauza problemelor cu iubita sa dar şi din cauza datoriilor la cămatari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Avea o firmă de construcţii cu care mergea mai mult pe pierdere. „Auzisem că nu îi mai mergea bine la firmă şi că s-ar fi împrumutat la nişte cămătari pentru a-şi rezolva problemele. De curând însă au venit peste el şi l-au ameninţat să le dea banii. Nu ştiu despre ce sumă este vorba, dar cu cămătarii nu e de joacă” a declarat o vecină din sat.

„Auzisem şi eu că nu mai putea ţine firma şi că s-a împrumutat pe undeva. Nici cu iubita lui nu se mai înţelegea aşa bine. Auzisem că şi-a cumpărat un teren să-şi facă o casă pentru amândoi”, ne-a povestit Elena Mănescu, rudă cu tânărul.

Era băiat cuminte

Danilă Vasile era ştiut însă ca o persoană liniştită şi muncitoare, îşi vedea întotdeauna de treaba lui şi nu îi plăceau certurile. „Nu îl credeam în stare de aşa ceva mai ales că nu a creat niciodată probleme în sat. A fost şi plecat în străinătate o perioadă să muncească”, povesteşte un alt vecin.

Spânzurat de grinda hambarului

Vasile a fost găsit fără suflare în această dimineaţă de mama sa. Ea a fost cea care a anunţat şi poliţia. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările