30 de elevi de la Coresi sunt "Voluntari în Bucegi"

30 de elevi de la Coresi sunt

Activităţile practice ale proiectului se vor desfăşura în perioada 9-11 octombrie 2015, iar cazarea participanţilor se va face la Centrul de Agrement Cerbul

Continuând tradiţia începută acum cinci ani, odată cu programul „Natura ne învaţă primii paşi în viaţă”, Asociaţia Ecologică Floare de Colţ implentează în perioada 1-25 octombrie 2015, a 55-a etapă a programului, intitulată „Voluntar în Bucegi”.

 
Având ca scop atragerea în activităţi de educaţie civică a elevilor din judeţul Dâmboviţa, pentru promovarea ideii de voluntariat şi creşterea numărului de voluntari, proiectul va consta în implicarea unui număr de 30 de elevi de la Şcoala Coresi Târgovişte, în remarcarea şi ecologizarea traseului turistic Tabăra Căprioara – Cabana Bolboci (cruce albastră), din munţii Bucegi. 
 
Activităţile practice ale proiectului se vor desfăşura în perioada 9-11 octombrie 2015, iar cazarea participanţilor se va face la Centrul de Agrement Cerbul. Proiectul este finanţat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi realizat în parteneriat cu Şcoala Coresi din Târgovişte.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările