Declaraţia unui lider de sindicat, despre poliţistul lovit în cap cu o sabie: „A fost chemat la serviciu din timpul liber pentru a participa la această percheziţie”

Declaraţia unui lider de sindicat, despre poliţistul lovit în cap cu o sabie: „A fost chemat
la serviciu din timpul liber pentru a participa la această percheziţie”

FOTO Poliţia Română

Liderul Sindicatului de Poliţie „Diamantul” Suceava, criminalistul Bogdan Bănică, susţine că poliţistul Ciprian Sfichi ar fi fost chemat din timpul liber pentru a luat parte la percheziţia făcută la interlopul Alexandru Huţuleac, din Rădăuţi, care l-a lovit cu o sabie în cap.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bănică a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care spune că: „Din datele pe care le deţin, acesta a fost chemat la serviciu din timpul liber pentru a participa la această percheziţie, atâta timp cât poliţiştii din cadrul SAS nu beneficiază de sporul de 40% pentru permanenţa de la domiciliu‼ Este unul dintre cei mai buni luptători, fiind propus pentru a i se acorda salariu de excelenţă! Ne rugăm pentru tine, Ciprian, şi ştiu că vei lupta aşa cum ai făcut-o mereu, acum însă vei duce cea mai importantă luptă, pentru propria-ţi viaţă...”.

Agentul şef adjunct de poliţie Dan Ciprian Sfichi, de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Suceava, a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit cu o sabie în cap în timpul unei percheziţii. Poliţistul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi, unde va fi internat la Spitalul de Neurochirurgie. Acesta a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral sever, plagă tăiată fronto – temporo – parietală dreapta”. După computerul tomograf făcut la Spitalul Judeţean Suceava s-a evidenţiat dilacerare cerebrală.

Alexandru Huţuleac, de 28 de ani, din municipiul Rădăuţi, este interlopul care l-a lovit cu sabia în cap pe poliţistul Dan Ciprian Sfichi. Atacatorul este cunoscut în zonă pentru că se ocupă cu traficul de droguri de mai mulţi ani de zile. În vara anului trecut, acesta a fost arestat împreună cu mai mulţi indivizi din zona Rădăuţi, după ce au alimentat cu droguri peste 300 de tineri din Suceava.

Alte ştiri pe această temă:

Un poliţist a ajuns în comă la spital după ce a fost lovit în cap cu o sabie de un traficant de droguri în timpul unei percheziţii

Cine este interlopul care a lovit cu sabia în cap un poliţist. A fost arestat vara trecută pentru trafic de droguri, fiind un apropiat al clanului Corduneanu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările