Ce pedeapsă a primit un bărbat care şi-a violat în repetate rânduri băiatul de doar şase ani. Copilul este orfan de mamă

Ce
pedeapsă a primit un bărbat care şi-a violat în repetate rânduri
băiatul de doar şase ani. Copilul este orfan de mamă

FOTO: Agora.md

Curtea de Apel Suceava s-a pronunţat în dosarul lui Ioan Emilian Cristea, bărbatul din Panaci, judeţul Suceava, care şi-a violat de mai multe ori propriul copil. Băiatul de şase ani este în grija bunicii sale. De altfel, bătrâna este cea care a sesizat Poliţia imediat după ce a aflat nenoricirea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emilian Cristea, bărbatul din Panaci, care şi-a violat fiul de numai 6 ani a fost condamnat la închisoare de două instanţe de judecată. 

Într-o primă fază, Judecătoria Vatra Dornei l-a condamnat pe bărbatul de 37 de ani la 6 ani de închisoare, după care Curtea de Apel Suceava nu numai că a menţinut pedepasa cu închisoarea, a mai adăugat încă doi ani la sentinţa definitivă.

Tatăl violator trebuie să stea după gratii timp de opt ani. El a fost ridicat de acasă şi dus în Penitenciarul din Botoşani.

Înainte să se pronunţe Curtea de Apel Suceava, Cristea a mai stat după gratii doar 24 de ore, după care a fost eliberat, fiind cercetat sub control judiciar. Şi asta pentru că violul nu a putut fi probat cert din punct de vedere medico-legal. Ancheta a fost extrem de dificilă, agresorul fiind testat cu poligraful.

Tot la „detectorul de minciuni” a fost pusă şi bunica maternă, cea care i-a anunţat pe anchetori după ce a aflat că nepotul ei a fost agresat sexual. 

Faptele au fost comise anul acesta. Băiatul este orfan de mamă şi se afla în grija bunicii materne. Tatăl copilului lucra la pădure şi venea acasă doar în weekend când petrecea mai mult timp cu fiul său. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: