Zeci de bănci noi sau recondiţionate, montate în Bărăgan de autorităţile locale

Zeci de bănci noi sau recondiţionate, montate în Bărăgan de autorităţile locale

39 de bănci noi sau recondiţionate au fost montate la Slobozia FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Accesul persoanelor cu dizabilităţi la blocul U20 este de acum mai uşor. Diecţia de Administrare a Domeniului Public Slobozia a finalizat lucrările la montarea rampei mult aşteptate.De asemenea, în oraş au fost amplasate 39 de bănci confortabile pentru odihna persoanelor de vârsta a treia!.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Primăriei Slobozia, băncile deteriorate au fost recondiţionate. Montarea noilor bănci s-a făcut cu prioritate acolo unde gradul de uzură a fost ridicat şi au existat solicitări scrise pentru înlocuirea acestora din partea asociaţiilor de proprietari.
Cele mai multe bănci de odihnă sunt instalate în spaţiile verzi din cartierele de blocuri şi la locurile de joacă. (b-dul Unirii, b-dul Chimiei, Aleea Băii, str. Gării, str. M.Eminescu, str. Decebal şi str. Gheorghe Lazăr).
 
Echipele DADP intervin şi în spatele blocului 29, pentru refacerea căilor pietonale. De asemenea, se fac ultimele lucrări la reamenajarea platformei din zona E14 în vederea amplasării noilor structuri destinate vânzării de flori.
 
Vă mai recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările