Un ialomiţean, dat în consemn la frontieră pentru că a fugit din izolare. Unde le-a spus poliţiştilor că a plecat

Un ialomiţean, dat în consemn la frontieră pentru că a fugit din izolare. Unde le-a spus poliţiştilor că a plecat

Bărbatul nu a fost găsit la docmicliu de poliţişti FOTO Arhivă Adevărul

Un bărbat care trebuia să se afle în izolare la domiciliu a fost dat în consemn la frontieră, după ce poliţiştii l-au sunat să-l întrebe de ce a părăsit locuinţa. Ialomiţeanul a declarat nonşalant că e în drum spre aeroport pentru a pleca în străinătate, unde riscă să-şi piardă locul de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

La data de 19 octombrie, în jurul orei 16.30, poliţiştii din Slobozia, în urma verificării persoanelor aflate în izolare pe raza municipiului, nu au găsit la adresa declarată un bărbat, de 46 de ani, care figurează în listele Direcţiei de Sănătate Publică Ialomiţa, în izolare la domiciliu.
 
În urma contactării telefonice, bărbatul a declarat că se află în drum spre aeroport, urmând să plece în străinătate pentru a nu-şi pierde contractul de muncă.
 
Persoana în cauză a fost dată în consemn, faţă de acesta fiind luată măsura sancţionării contravenţionale pentru nerespectarea de către persoanele fizice a măsurilor de izolare la domiciliu, prevăzute de Legea 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările