Tragedie la spitalul din Slobozia. Un pacient s-a aruncat în gol de la etajul trei

Tragedie la spitalul din Slobozia. Un pacient s-a aruncat în gol de la etajul trei

Bărbatul care s-a aruncat în gol nu a mai putut fi salvat FOTO Adevărul

Un bărbat internat la spitalul din Slobozia şi-a pus capăt zilelor într-un mod cumplit: pacientul s-a aruncat în gol de la etajul trei ai clădirii medicale, unde fusese internat pentru mai multe afecţiuni grave.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform news.ro, in pacient în vârstă de 73 de ani s-a aruncat de la etajul 3 al clădirii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia. Poliţia şi unitatea medicală au declanşat anchete pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia. 
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ialomiţa a demarat o anchetă după ce joi seară un pacient în vârstă de 73 de ani s-a aruncat în gol de la etajul trei al clădirii principale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia.
 
Potrivit IPJ Ialomiţa, bărbatul în vârstă de 73 de ani era internat într-o secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia şi s-a aruncat joi de la etajul trei al spitalului, în acest caz fiind demarată o anchetă. O anchetă internă a fost declanşată şi la nivelul  spitalului în care s-a produs tragedia. Bărbatul de 73 de ani era internat de mai multe zile în secţia de medicină internă şi suferea de mai multe afecţiuni grave.
 
nenororicea s-a petrecut ieri după amiază, sub privirile îngrozite ale mai multor persoane. Pacientul s-a aruncat în gol de la etajul trei al clădirii principale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia. Se pare că martori ai tragediei ar fi fost circa 25 de persoane, atât pacienţi din spital cât şi personal medical, alertat de bolnavi.
 
Imediat după ce s a aruncat în gol, medicii de la UPU au încercat să-l salveze, însă bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, decesul fiind declarat o oră mai târziu.
 
"Vom asigura suportul psihologic tuturor persoanelor afectate şi rămânem alături de familia greu încercată, de pacienţii şi personalul medical, martori ai nefericitului eveniment", a transmis conducerea SJU Slobozia.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările