Opt kilograme de icre negre, confiscate de Garda de Coastă de la braconieri

Opt kilograme de icre negre, confiscate de Garda de Coastă de la braconieri

Icre negre, confiscate de la braconieri FOTO Adevărul

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat o perchiziţie domiciliară în urma căreia au confiscat 8 kg icre negre şi mai multe plase de pescuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

La sfârşitul săptămânii trecute, în urma unor activităţi informativ – operative, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au efectuat o percheziţie domiciliară, în baza unui mandat emis de Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Hârşova, la o locaţie de pe raza municipiului Feteşti, judeţul Ialomiţa, la persoane suspecte că desfăşoară activităţi de braconaj piscicol.
 
În urma percheziţiei efectuate, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, 11 borcane ce conţineau cantitatea de aproximativ 8 kg icre negre, suma de 2.200 lire sterline, precum şi şapte plase de pescuit din material textil şi naylon, în lungime totală de 350 de metri.
 
Poliţiştii au întpcmit doar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinerea, transportul, comercializarea sturionilor, produselor şi subproduselor de sturioni, pescuit comercial sau sportiv fără licenţă sau autorizaţie de pescuit şi „producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările