O şoferiţă grăbită a doborât cu maşina un stâlp care s-a prăbuşit peste calea ferată

O şoferiţă grăbită a doborât cu maşina un stâlp care s-a prăbuşit peste calea ferată

Stâlpul lovit de maşină s-a prăbuţit peste calea ferată FOTO IPJ Ialomiţa

O femeie a scăpat ca prin minune cu viaţă după ce, din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a izbit cu maşina de un stâlp. Acesta s-a prăbuşit peste calea ferată pe ruta Feteşti-Movila, blocând atât traficul auto cât şi cel feroviar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul, care a avut loc în cursul noţii de vineri spre sâmbătă, s-a soldat, din fericire, doar cu pagubwe materiale.
Conform IPJ Ialomiţa, femeia conducea un autoturism pe DJ 212 dinspre Feteşti spre Movila. La trecerea de cale ferată nu ar fi adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a părăsit partea carosabila după care a lovit un stâlp de electrificare a reţelei CF.
 
Stâlpul s-a prăbuşit peste ambele fire de cale ferată pe ruta Feteşti-Movila, blocând atât traficul auto care a fost redirecţionat pe o rută ocolitoare cât şi cel feroviar.  Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: