Modernizarea DJ203F, finalizată. Cât au costat 15 kilometri de drum în Ialomiţa

Modernizarea DJ203F, finalizată. Cât au costat 15 kilometri de drum în Ialomiţa

Modernizarea a 15 kilometri de drum judeţean a costa 21,9 milioane d elei FOTO Facebook/M.P.

Modernizarea drumului care asigură legătura între localităţile Griviţa, Smirna, Iazu, Scânteia şi Valea Ciorii din Ialomiţa a fost finalizată, iar lucrările realizate pe un trons de 15 kilometri au costat peste 21 milioane de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consiliul Judeţean Ialomiţa a anunţat realizarea recepţiei lucrărilor de modernizare a drumului judeţean DJ203F, tronsonul II - care deserveşte localităţile Griviţa - Smirna - Iazu - Scânteia - Valea Ciorii, pe o distanţă de aproximativ 15 km. Valoarea lucrărilor se ridică la suma de  21.964.635 lei.
 
De la începutul anului trecut şi până în prezent, conform autorităţilor din judeţul Ialomiţa, s-au executat şi recepţionat lucrări de modernizare pe drumurile judeţene DJ302 şi DJ203F, însumând aproximativ 80 kilometri de drumuri judeţene, cu o valoare totală a investiţiei de 155 milioane lei.
 
După modernizare va creşte gradul de siguranţă privind accidentele rutiere, atât în localităţi, cât şi în afara acestora, timpul de parcurgere şi volumul de praf vor scădea, poluarea fonică se va reduce de asemenea, toate acestea contribuind considerabil la îmbunătăţirea calităţii mediului înconjurător.
 
Lucrările realizate au urmărit compensarea totală a uzurii fizice şi morale şi ridicarea caracteristicilor tehnice ale drumului şi părţilor anexe (scurgerea apelor, circulaţia pietonală, siguranţa circulaţiei) la nivelul impus de categoria de drum din care face parte, au anunţat reprezentanţii Consiliului Judeţean Ialomiţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările