Locuinţă mistuită de foc în comuna Manasia. Proprietara a ajuns la spital

Locuinţă mistuită de foc în comuna Manasia. Proprietara a ajuns la spital

Focul a pornit de la un scurcircuit la instalaţia electrică a locuinţei FOTO ISU Ialomiţa

Gospodăria unei femei din comuna Manasia a fost distrusă ieri dimineaţă într-un incendiu violent. Focul a pornit de la un scurcircuit la instalaţia electrică a locuinţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Salvatorii din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni au fost solicitati prin SNUAU 112 să intervină, luni dimineaţă, la un incendiu izbucnit la acoperişul unei case din comuna Manasia.
Trei echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD s-au deplasat de urgenţă la locul solicitării. 
 
La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta la acoperişul casei. Intervenţia promptă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului şi lichidarea acestuia, militarii reuşind să stingă focarele şi să îndepărteze elementele distruse de foc.  
 
Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei casei în vârsta de  64 de ani, care a suferit un atac de panică, ulterior aceasta a fost transportată la Spitalul Municipal Urziceni. 
 
În urma incendiului au ars părţi din acoperişul din lemn învelit cu tablă şi tiglă  al locuinţei, pe o suprafaţă de aproximativ 70 mp. Totodată, în urma producerii incendiului s-au degradat mai multe bunuri electrocasnice, materiale textile, precum şi mobilierul din bucătărie. Cel mai probabil, spun reprezentanţii ISU Ialomiţa,  incendiul s-a produs în urma unui scurtcircuit la instalaţia electrică a locuinţei.                       
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările