Un băiat de 17 ani, cioban la stână, a dispărut fără urmă

Un băiat de 17 ani, cioban la stână, a dispărut fără urmă

Părinţii unui adolescent de 17 ani au anunţat dispariţia acestuia la câteva zile de când nu au mai putut lua legătura cu el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii olteni caută un tânăr care a plecat de la o stână şi nu a mai revenit la domiciliu. 

Băiatul, Dumitru Alexandru Mircea, din localitatea Radomireşti, judeţul Olt, are 17 ani şi lucra ca cioban la o stână din localitatea Drăgăneşti-Olt. Provine dintr-o familie foarte săracă. Părinţii băiatului au anunţat poliţia la câteva zile de la sesizarea dispariţiei, iniţial nefiind de acord cu mediatizarea cazului.

„Poliţiştii din cadrul Poliţie oraşului Drăgăneşti-Olt au fost sesizaţi de un bărbat, de 43 de ani, din comuna Radomireşti, cu privire la faptul că la data de 9 octombrie a.c., fiul său, MIRCEA DUMITRU ALEXANDRU, în vârstă de 17 ani, a plecat de la o stână din oraşul Drăgăneşti-Olt şi nu a mai revenit la domiciliu până în prezent. Semnalmente: înălţime 1,60 m, constituţie atletica, păr negru tuns scurt“, au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

Conform anumitor informaţii, băiatul ar fi spus unui prieten că pleacă să muncească în Arad, tot la o stână, însă până acum nu i s-a dat de urmă.

Ultima oară când a fost văzut, băiatul era îmbrăcat într-o bluză neagră şi pantaloni de trening negri.

„Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie“, este apelul poliţiştilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările