Starea fermierului care a suferit un grav accident de muncă, în continuare deosebit de gravă. A fost transferat la un spital din Bucureşti

Starea fermierului care a suferit un grav accident de muncă, în continuare deosebit de gravă. A fost transferat la un spital din Bucureşti

Medicii speră să poată interveni neurochirurgical pentru a-l salva pe bărbat FOTO: arhiva

Bărbatul de 43 ani care luni, 6 aprilie 2020, a suferit un grav accident de muncă, un motostivuitor căzând peste el, a fost transferat la un spital din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viorel Şerban, fermierul din Pleşoiu care a suferit un grav accident de muncă, a fost transferat, ieri după-amiază, de la spitalul din Slatina, la care a ajuns iniţial, la Craiova. De aici, aproape de miezul nopţii, spun surse apropiate familiei, bărbatul a  fost transferat la Bucureşti, la spitalul „Bagdasar Arseni“. Medicii neurochirurgi încearcă să intervină, starea bărbatului fiind însă foarte gravă. Cele mai grave răni suferite sunt în zona capului, echipajul care i-a oferit primul ajutor fiind, de altfel, sceptic la momentul preluării în privinţa şanselor de supravieţuire.

Bărbatul a suferit accidentul în momentul în care cu un motostivuitor încerca să încarce într-o remorcă o semănătoare. Utilajul pe care îl manevra s-a dezechilibrat şi a căzut, prinzându-l pe fermier, care avea o vastă experienţă,  sub unul dintre braţe.

Inspectoratul Terotorial de Muncă Olt anchetează cazul.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: