Scandal terminat cu focuri de armă într-o localitate din Olt. Un bărbat a fost arestat, trei persoane au ajuns la spital

Scandal terminat cu focuri de armă într-o localitate din Olt. Un bărbat a fost arestat, trei persoane au ajuns la spital

Poliţiştii au găsit arma într-un imobil din oraşul Balş

Un scandal care ar fi izbucnit spontan s-a petrecut sâmbătă, 25 septembrie 2021, în localitatea Bobiceşti din judeţul Olt. Un bărbat a scos o armă şi a tras asupra altor trei bărbaţi. Bărbatul a fost reţinut şi ulterior arestat pentru 30 de zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Trei bărbaţi s-au deplasat, sâmbătă-seara, din oraşul Balş în localitatea vecină, Bobiceşti, cu un taxi. Aici a izbucnit un conflict în care au fost implicaţi alţi trei bărbaţi. Discuţiile au degenerat, iar unul dintre bărbaţii veniţi din Balş a scos un pistol cu bile şi a tras asupra celor trei bărbaţi din localitate, rănindu-i. Bărbatul care a folosit arma a plecat înainte de sosirea poliţiştilor.

„În data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 22.10, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost sesizaţi, prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că în comuna Bobiceşti ar fi avut loc un conflict spontan, iar trei bărbaţi ar fi fost împuşcaţi de o persoană, după care aceasta ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism tip TAXI.

Poliţiştii au desfăşurat activităţi complexe pentru identificarea autoturismului în cauză şi depistarea bărbatului, autoturismul fiind depistat pe raza comunei Oboga, în acesta aflându-se doar şoferul. Ulterior, bărbatul bănuit de uzul de armă a fost depistat în oraşul Balş, fără a avea asupra sa arma folosită. În continuarea verificărilor, s-a stabilit faptul că trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 45 de ani, s-au deplasat cu un taxi pe raza comunei Bobiceşti, iar în urma unor discuţii contradictorii, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, ar fi executat, cu un pistol neletal, trei focuri de armă asupra a altor trei bărbaţi, provocându-le acestora leziuni la nivelul capului şi corpului, după care ar fi părăsit locul faptei. Acesta nu este posesor legal al vreunui permis de portarmă“, au stabilit poliţiştii.

Bărbaţii agresaţi au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc Balş, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale. Poliţiştii l-au găsit între timp pe agresor, reţinându-l, şi au găsit şi arma.

„În continuarea cercetărilor, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş au dispus reţinerea bărbatului de 32 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Poliţiştii au găsit arma folosită într-un imobil din oraşul Balş. Astăzi, instanţa de judecată a dispus împotriva bărbatului, de 32 de ani, măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt“, au transmis reprezentanţii IPJ Olt.

Conflictul nu ar fost, însă, tocmai spontan, spun anumite surse. Mai devreme, în cursul aceleiaşi zile, tânărului de 17 ani, din Balş, nu i-ar fi fost permis accesyul la o petrecere în Bobiceşti. Tânărul nu s-a lăsat intimidat şi a mers şi s-a plâns prietenilor. Aceştia l-au însoţit la Bobiceşti, unde s-a produs evenimentul terminat cu focuri de armă.

Vă recomandăm şi:

Situaţie disperată la Olt. „Din 70 de pacienţi doar doi nu sunt la oxigen. Avem conectat pacient de 33 ani, fără alte boli“

Caz şocant în Olt. Cadavrul unei femei de 86 ani, descoperit la intervenţia vecinilor. „Băiatul stătea cu ea în casă, venea seara“

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările