O nouă alertă de persoană sechestrată la Caracal. Zeci de poliţişti au căutat 12 ore o fată

O nouă alertă de persoană sechestrată la Caracal. Zeci de poliţişti au căutat 12 ore o fată

Poliţiştii au căutat timp de 12 ore, duminică, 26 august 2019, o fată care a sunat la 112 şi le-a spus că ar fi sechestrată în Caracal. Fata se află la audieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

O fată în vârstă de 17 ani, din Caracal,  a sunat duminică, 25 august 2019, în jurul orei 13,00, la 112 şi a anunţat că ar fi sechstrată într-o locuinţă din caracal. Fata nu a vrut să îşi declare datele, însă poliţiştii ar fi identificat-o în cele din urmă, după 12 ore de căutări.

„Duminică, 25 august a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o persoană care nu a vrut să îşi furnizeze datele de identificare, cu privire la faptul că ar fi fost sechestrată într-o locuinţă de pe raza municipiului Caracal.

Ca urmare a acestui fapt, la nivelul Poliţiei municipiul Caracal s-a constituit un dispozitiv format din aproximativ 20 de poliţişti, sprijiniţi de forţe ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, care au efectuat activităţi de căutare a celei în cauză“, a transmis IPJ Olt.

După 12 ore, „în condiţiile în care în urma apelului nu au fost furnizate informaţii care ar fi putut fi exploatate“, spun poliţiştii, aceştia au constatat că „aspectele sesizate nu s-au confirmat“. Fata se află în aceste momente la audieri, la Poliţia Municipiului Caracal.

Citeşte şi:

Cum a blocat un apel fals la 112 capacitatea de intervenţie a Poliţiei

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: