Director nou la Casa de Pensii Olt

Director nou la Casa de Pensii Olt

Clădirea unde se află sediul Casei Judeţene de Pensii Olt din Slatina... (Foto: Adevărul)

Casa Judeţeană de Pensii Olt are un nou director în persoana lui Iulian Smarandache. Acesta o va înlocui pe veterana Silvia Drăghici, care şi-a încetat activitatea în cadrul instituţiei pe data de 10 ianuarie, după ce a condus-o neîncetat vreme de aproape zece ani. Noul director al Casei de Pensii este, desigur, om politic, fiind membru al PSD.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iulian Smarandache, în vârstă de 44 de ani, este de profesie jurist şi, până să promoveze examenul pentru conducerea Casei Judeţene de Pensii, a lucrat ca inspector de specialitate în cadrul Centrului Social pentru Persoane Vârstnice (Căminul de Bătrâni, n.a.) din Slatina. El a fost susţinut de filiala Olt a PSD ca să participe la concursul menţionat, fiind şi membru al acestui partid.

Noul director a susţinut examenul pentru postul de director zilele trecute, la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Anterior promovării examenului, instituţia Casei Judeţene de Pensii a fost dirijată de către cei doi adjuncţi, Cristian Pătru şi, respectiv, Florian Ionescu.

De menţionat că Iulian Smarandache a fost numele vehiculat pentru preluarea funcţiei de subprefect al judeţului, post rămas vacant de luni bune. Acum, acesta urmează să îşi preia oficial atribuţiile de director al Casei de Pensii Olt în următoarele zile.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările