Bărbat de 37 ani, răpus de COVID-19 la spitalul din Slatina. Se întorsese de curând din străinătate

Bărbat de 37 ani, răpus de COVID-19 la spitalul din Slatina. Se întorsese de curând din străinătate

Un bărbat în vârstă de doar 37 ani, din judeţul Olt, a decedat la spitalul din Slatina, unde a fost tratat de COVID-19.

Decesul pacientului în vârstă de 37 ani a suvernit sâmbătă, 23 ianuarie 2021, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Pacientul era internat la spitalul slătinean de câteva zile. Se întorsese de curând din Anglia şi a decedat într-un salon de Terapie Intensivă destinat tratării pacienţilor diagnosticaţi cu COVID-19 şi trataţi la spitalul slătinean, au confirmat pentru „Adevărul“ surse din cadrul unităţii spitaliceşti.

Reprezentanţii DSP Olt nu au putut furniza mai multe date despre acest pacient (perioada de spitalizare, comorbidităţi etc.), decesul pacientului nefiind comunicat încă oficial către această instituţie de către reprezentanţii spitalului. 

Duminică, 24 ianuarie 2021, pentru judeţul Olt au fost comunicate 24 cazuri noi de COVID-19 confirmate şi raportate în ultimele 24 ore şi niciun deces. Numărul pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2 din judeţul Olt a ajuns la 10.376, de la începutul pandemiei. Tot de la debutul pandemiei au fost raportate 235 decese.

Vă recomandăm şi: Tulpina supercontagioasă din Anglia, întâmpinată cu măsuri de relaxare în Bucureşti

Se pot face, din nou, programări pe platforma informatică pentru vaccinarea anti-COVID-19

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările