UPDATE Încă o dispariţie în judeţul Olt. Femeia are 47 ani

UPDATE Încă o dispariţie în judeţul Olt. Femeia are 47 ani

O femeie a dispărut, noaptea trecută, 19/20 august 2019, de la domiciliul său din comuna Traian, judeţul Olt. Femeia are 47 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă


UPDATE: În seara zilei de 20 august 2019, femeia a fost identificată pe raza municipiului Caracal, a transmis IPJ Olt, menţionând că persoana dispărută nu a făcut obiectul niciunei infracţiuni. 

ŞTIREA INIŢIALĂ
Dispariţia femeii a fost semnalată marţi, 20 august 2019, de fratele acesteia, un bărbat în vârstă de 46 ani, care le-a menţionat poliţiştilor că sora sa a plecat de bunăvoie şi nu a mai revenit. Femeia se numeşte Stela Carmen Bădescu şi a mai plecat şi în trecut de acasă, uneori revenind, alteori fiind identificată de autorităţi şi adusă la domiciliu. Fotografia femeii a fost publicată pe siteul Poliţiei Române.
Fratele femeii nu a putut preciza ce haine purta aceasta la momentul plecării.
O altă femeie, în vârstă de 44 ani, din Drăgăneşti-Olt, a dispărut în urmă cu aproape o lună, soţul acesteia anunţând în 14 august 2019 că soţia sa nu a revenit la domiciliu. Autorităţile nu au deocamdată nicio informaţie despre femeie.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: