Sibiu Challenge revine în Parcul Sub Arini

Sibiu Challenge revine în Parcul Sub Arini

Sibienii sunt asteptati la Sibiu Challenge - Foto Ovidiu Matiu

A doua ediţie a Sibiu Challenge va avea loc sâmbătă, 8 iunie, în parcul Sub Arinidin Sibiu. Inspirat de conceptul “World Challenge Day”, un concurs internaţional al sportului de mase, Sibiu Challenge oferă participanţilor toate condiţiile pentru practicarea unui sport, respectiv infrastructură sportivă, echipamente şi îndrumare specializată.

Ştiri pe aceeaşi temă

În faţa Stadionului Municipal, pe zona de asfalt şi de iarbă, în intervalul 09:00 – 21:00, vor fi amenajate 20 de zone în care cei interesaţi pot practica după preferinţe fotbal, baschet, escaladă, tenis cu piciorul, tenis de câmp, volei, ping-pong, fitness, gimnastică, handbal, arte marţiale, badminton, rugby, escaladă, atletism, mountain-bike, etc.

Fiecare spaţiu de joacă este coordonat de personal specializat care va oferi participanţilor sfaturi utile şi informaţii despre sportul dorit. Instructorii îi vor iniţia pe cei care practică pentru prima dată o anume disciplină sportivă, punându-le la dispoziţie echipamentul necesar şi experienţa lor.

Acţiunile se vor desfăşura după un anumit program pe baza de înscriere, fie în avans pentru grupuri organizate, fie la faţa locului în cazul în care terenurile sunt disponibile.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările