Iohannis: “Mişcarea de schimbare a Guvernului nu cred că este una de bun augur”

Iohannis: “Mişcarea de schimbare a Guvernului nu cred că este una de bun augur”

Primarul Sibiului, Klaus Werner Iohannis

Iohannis rămâne la părerea că alegerile anticipate erau soluţia cea mai bună pentru România în actualul context. FDGR-ul a recomandat deputatului Ovidiu Ganţ să nu voteze acest Guvern.

Ştiri pe aceeaşi temă


Opinia personală că soluţia cea mai bună ar fi algeeri antiicpate. Aici nu exte vorba de niciun felde  alegeri nici anticipate şi de nici de altfel ci este vorba doar de înlocurea oamenilor din PDL cu alţii din PDL care reprezintă tot pe aceiaşi oameni din PDL, iar primul ministru independent după părerea mea nu va rezolva problema Guvernului.

Iohannis a explicat şi de ce deputatul Ovidiu Ganţ a votat împotriva investirii guvernului Ungureanu. “Având în vedere situaţia destul de complicată în care se află România am convocat conducerea FGDR şi am analizat această chestiune. Hotărârea s-a luat în unanimitate şi este recomandarea noastră pentru Ovidiu Ganţ de a nu vota acest guvern”, a explicat primarul Sibiului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe  fotografia de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările