Un pădurar aflat la braconat a sfârşit ucis de mistreţul pe care l-a împuşcat. Cadavrul bărbatului a fost găsit sfâşiat

Un pădurar aflat la braconat a sfârşit ucis de mistreţul pe care l-a împuşcat. Cadavrul bărbatului a fost găsit sfâşiat

Foto: Adevărul

Un pădurar din localitatea sătmăreană Dobra a murit luni seara, 21 ianuarie, după ce a fost atacat de mistreţul pe care îl rănise. Cadavrul bărbatului a fost descoperit de un localnic din zonă, care a alertat autorităţile.

Moartea pădurarului s-a produs luni seara, în jurul orei 18.00, în timp ce pădurarul bracona în pădurea din apropierea satului, după cum aveau să stabilească poliţiştii. 
 
„Din primele cercetări efectuate în cauză, bărbatul de 57 ani, fără să deţină vreo autorizaţie de vânătoare, a împuşcat un porc mistreţ pe care însă doar la rănit, iar animalul l-a atacat”, a declarat pentru Adevărul.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Satu Mare, Paula Gabor.
 
Poliţiştii au fost anunţaţi despre caz de un medic din zonă care le-a comunicat şi locul unde se afla cadavrul victimei, cu multiple plăgi provocate de animal.
 
„Poliţiştii au ridicat arma şi muniţia aferentă în vederea expertizării. Se efectuează cercetări pentru moarte suspectă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Satu Mare.
 
Animalul care l-a atacat pe pădurar a fost găsit de poliţişti mort, în apropierea victimei sale, fiind ridicat şi predat Direcţiei Sanitar Veterinare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: