Ramnicu-Valcea:(VIDEO): Datoriile l-au împins pe un italian să se sinucidă în râul Olt

Ramnicu-Valcea:(VIDEO): Datoriile l-au împins pe un italian să se sinucidă în râul Olt

Ramnicu-Valcea: Autoturismul a fost scos din apă de la zece metri adâncime.

Italianul care s-a aruncat cu un BMW în lacul de acumulare Zăvideni de pe Râul Olt, a doua zi de Craciun, a recurs la acest gest din disperare că nu avea bani să-şi achite datoriile către fosta soţie, este concluzia poliţiştilor. Un alt motiv care l-a determinat pe bărbat să-şi pună capăt zilelor, spun oamenii legii, a dost dorinţa de a-i lăsa iubitei banii din asigurările de sănătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gabrielle Paulici (53 de ani) se instalase în România în urmă cu cinci ani, după ce divorţase de fosta soţie, o italiancă. Avea cu aceasta doi copii.

Bărbatul fusese carabinier în ţara de baştină iar situaţia materială era foarte bună, spun apropiaţii. Între timp s-a îndrăgostit de Elena Mitacu (51 de ani), o olteancă din Drăgoeşti-Vâlcea, învăţătoare de profesie, care plecase peste graniţă să câştige un ban cinstit şi care s-a angajat ca menajeră în locuinţa lui Gabrielle. Aşa a început povestea de dragoste dintre cei doi. Când au decis că este momentul să îşi clădească un viitor împreună, s-au mutat în locuinţa femeii din Vâlcea (foto jos) Oamenii din sat spun că se înţelegeau destul de bine şi că aveau bani, cât să trăiască.

A doua zi de Craciun bărbatul şi-a pus capăt zilelor, lăsând iubitei două scrisori, în limba italiană, prin care îşi motiva fapta. "Aminteşte-ţi că vreau să rămân aici, nu mă duce în Italia! Am făcut în aşa fel încât să pară un accident, ca să poţi lua banii din asigurare. Contractul este în sertar. Nu vorbi despre asta cu nimeni. Să nu ai încredere în nimeni. Ştii că Michele este foarte egoist şi încearcă să obţină maximum din orice situaţie. Ciao, amore! Întotdeauna te-am iubit numai pe tine!”, sunt cuvintele lui Gabrielle, al cărui trup neînsufleţit a fost scos de scafandri din apă în după-amiaza zilei de 28 decembrie.

Localnicii din Drăgoeşti au rămas muţi de uimire, când au aflat despre tragedie. „Gabrielle se înţelegea foarte bine cu prietena lui, Elena. Îi vedeam în fiecare zi trecând la braţ pe stradă. Era iubire mare între ei. Nu l-am auzit vreodată să ridice tonul la ea, erau nedespărţiţi. Sunt sigură că Satana şi-a vârât coada, i-a luat minţile ca să facă nebunia asta“, a spus Maria Tiron, de 68 ani, vecina sinucigaşului (foto jos).

Cumnata Elenei Mitacu nu înţelege cum de a avut loc o asemenea tragedie. „Nici rudele nu le-am anunţat. Nu am avut când. Suntem atât de necăjiţi de nu ştim de capul nostru”, spune Lili Mitacu.


Oamenii legii mai au o variantă: italianul şia-a curmat viaţa, fiind îngropat în datorii. „Bărbatul divorţase în Italia şi, potrivit legilor de acolo, trebuia să îi dea soţiei o sumă mare de bani. Într-unul dintre biletele pe care le-am găsit în casă scria despre această datorie“, a declarat inspectorul Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Apropiaţii sinucigaşului nu au observat în ultima perioadă vreo schimbare în comportamentul italianului. „Era un om voios, cu poftă de viaţă, glumea când era cazul şi era foarte muncitor. Toată ziua stătea cu mătura în mână şi trebăluia prin curte“, ne-a povestit Dumitru Tiron, de 41 de ani, unul dintre prietenii italianului (foto stânga jos).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările