Râmnicu Vâlcea: Oltchim a câştigat prima partidă din Liga Naţională în faţa formaţiei Oţelul Galaţi

Râmnicu Vâlcea: Oltchim a câştigat prima partidă din Liga Naţională în faţa formaţiei Oţelul Galaţi

Râmnicu Vâlcea: Oltchim a câştigat prima partidă din Liga Naţională în faţa formaţiei Oţelul Galaţi

Formaţia antrenată de Radu Voina a trecut la scor de Oţelul, scor 37-24, în partida restanţă din acest sezon, disputată în Sala Polivalentă “Traian” din Râmnicu Vâlcea.


Mai citiţi:

Vezi ce spune Adrian Mititelu despre posibila venire a lui Vali Bădoi la Universitatea.

Ce rezultat a obţinut echipa de tineret a României în partida cu Moldova

Află ce jucător al Rapidului va lipsi în partida cu Universitatea Craiova“Galacticele” au început în forţă încă de la începutul partidei, spulberând apărarea oaspetelor prin golurile executate de Ramona Maier şi Valentina Ardean Elisei, dar şi prin paradere reuşite de portăriţa Paula Ungureanu. Deşi nu s-au remarcat în mod deosebit, vâlcencele au intrat la pauză cu un avantaj de opt goluri, scorul fiin 18-10 pentru Oltchim. Campioana României s-a distanţat în partea secundă, reuşind să facă şi spectacol, spre mulţumirea celor 1000 de spectatori prezenţi în Sala „Traian” din localitate. “Sunt nemulţumit de evoluţia noastră din această partidă, am făcut multe greşeli pe care sperăm să le îndreptăm până la începerea jocurilor din Champions League. A contat şi lipsa mai multor jucătoare care sunt accidentate şi ne dorim să revină cât mai repede pe teren” a spus antrenorul Oltchimului, Radu Voina. Formaţia de la Vâlcea va juca următoarea etapă în deplasare, cu Tomis Constanţa.

Au marcat pentru Oltchim: Ramon Maier 6, Ionela Stanca 6, Iulia Puşcaşu 5, Cristina Neagu 5, Valentina Ardean Elisei 4, Adriana Olteanu 3, Oana Manea 2, Roxana Gatzel 2, Steluţa Luca 1, Adina Meiroşu Fiera 1, Patricia Vizitiu 1, Gabriela Szucs 1.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: