Şefa DSP Vâlcea, demisă imediat după ce a ieşit din izolare. Funcţionara a plecat în concediu de odihnă peste hotare în toiul pandemiei de coronavirus

Şefa DSP Vâlcea, demisă imediat după ce a ieşit din izolare. Funcţionara a plecat în concediu de odihnă peste hotare în toiul pandemiei de coronavirus

Şefa DSP Vâlcea - dr Lorena Mărgăritescu - demisă după întoarcerea din concediu de odihnă Foto colaj

Şefa Direcţiei de Sănătate Publică din Vâlcea, doctoriţa Lorena Mărgăritescu, a fost demisă imediat ce a ieşit din perioada de izolare la domiciliu, după ce a revenit în ţară din străinătate.

 
Cererea a fost acceptată de către Ministerul Sănătăţii, în ciuda faptului că România se confrunta cu pandemia de coronavirus. „În urma apariţiei unei probleme de ordin personal, dr. Mărgăritescu Lorena a înaintat către ministerul Sănătăţii o cerere de concediu care a fost aprobată. Urmare a acestei cereri aprobate, a fost desemnată o persoană ca înlocuitor”, declara la vremea respectivă purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Amelia Piţiga.
 
Era perioada în care o serie de şefi ai Direcţiilor de Sănătate Publică (DSP) din ţară erau fie demişi, fie îşi depuneau demisia, iar premierul Ludovic Orban declara vor mai urma şi alte schimbări, precizând că aceste unităţi sunt vitale, motiv pentru care se căutau asiduu resurse umane pentru a fi puse la dispoziţia acestora. 
 
Şefa DSP Vâlcea şi-a petrecut concendiul în Germania, la fiica ei care abia născuse, motiv pentru care, la întoarcerea în ţară, a fost nevoită să intre două săptămâni în carantină. 
 
La scurt timp după ce a ieşit din izolare, s-a decis demiterea acesteia, informaţie confirmată, fără alte amănunte, de purtătoarea de cuvânt a Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea.
 
Dr. Lorena Mărgăritescu se afla oficial la cârma conducerii Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea de patru ani, după ce mulţi ani a ocupat funcţia de director adjunct.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: